START  

   

Se vini  

   

TERMINE  

   

SALLЁ  

   

THEORIE  

   

TELEFON  

   
Бесплатные шаблоны Joomla
Një seminar i Phumse me ekspertin Botëror Taekwondo Ik-Peel Kang.

26-27 janar 2019 në qytetin Sindelfingen.

Grandmaster Ik - Pil Kang - Eksperti Pumse, është një mësues popullor në këtë disiplinë në mbarë botën Taekwondo. Në vitin 2006, në Kampionatin e Parë Botërore në Poomsa, ai fitoi medaljen e artë dhe u bë kampion i botës. Si një trajner ka përgatitur disa kampionë botërorë në disiplinën e Poomsa.  Ik-Peel Kang është një anëtar aktiv i komitetit teknik të Botës Taekwondo.  Autori i librit "Poomsae - taekwondo zyrtare"


2010 Sindelfingen
 WTF Taekwondo poomsae seminar by Grandmaster Ik Pil Kang 8.dan in Sindelfingen, Germany.
On the video the German National Poomsae Team is practicing Taebaek Poomsae.

   
   
© TAEKWONDO Desant e.V.