Ne ju mirëpresim në faqen tonë ne shpresojmë të gjeni informata KETU
të rëndësishme dhe të dobishme për ne dhe klubin tonë TAEKWONDO Desant e.V.

RRETH NESH

Taekwondo është nji  sport Kombëtare Korean që i përkasin grupit të Azisë të pa armatosur në vetëmbrojtje sistemi është një në të cilën shock, goditje dhe shënoj teknikat për mbrojtje dhe sulm janë përdorur. Qëllimi përfundimtar është të trajnojë përmes zhvillimit të aftësive fizike dhe mendore trajnimin, zhvillimin personal. Në vitin 1955 termi "Taekwondo" ishte i pari zyrtarisht i larti Dan transportuesi Korea durh benant dhe është në këtë ditë të njohur ndërkombëtarisht. Kjo Taekwondo është një shkrirje verschidener artet AKPM.

TAEKWONDO Desant e. V.
Anëtarët e shoqatës Desant e.V. (themeluar në 2008), kanë 9 vite përvojë në artet marciale të tilla si xax, Taekwondo dhe vetëmbrojtje. Çdo individ të trajnuar artet marciale në mënyrë të pavarur. Në prill të vitit 2016 të gjithë ishin të interesuar në artet marciale, me familjet e tyre, mblodhi së bashku në Taekwondo Desant. Kështu që të gjithë miqtë dhe pasuritë organizuar këtë disiplinë olimpike nën një çati. mori pjesë për Trunier parë ku Taekwondo Desant e.V., "të Kupës presidenciale" ishte në Bremen. Atje, ekipi mori katërtën e tetë vendeve të mundshme. Atletët tanë arritur vendet e suksesshme parë dhe të dytë.


2016 Në shtator 2016, Asambleja Kushtetuese u zhvillua në këtë linjë ekip është zgjedhur, Bordi i shoqatës rajonale sportive Taekwondo Desant eV. Në të njëjtin muaj një seminar i vetëmbrojtje u mbajt nën drejtimin e trajnerit Jacob Zich, i cili është edhe zyra rajonale në Bielefeld nga Sambo Desant eV kalon.

Fundi i tetorit vënë atletët e taekwondo Desant e.V. një Kupprüfung në Grandmaster Han Kyu Jeung 9.Dan Erich sukses nga. Ai ishte i shoqëruar nga ndihmësi i tij Younghoo Yu nga Korea. Që nga ajo ditë bashkëpunimit tonë me të Shkollës Pfeifer Sportive nga Bremen filloi. Në mes të nëntorit ishin sportist në një turne miqësore në Walsrode, ku ata kanë marrë pjesë me sukses. Pas këtij turneu ka filluar edhe përgatitjet për Kampionatin dto Evropian. Fundi i vitit 2016, i begieb Taekwondo Desant e.V. një herë më shumë për të Bremen për të marrë pjesë në një seminar të veçantë në Hapkido Grandmaster Han Kyu Jeung dhe asistentin e tij Younghoo Yu.

Më parë këtë vit, Desant organizuar e.V. një kurs trajnimi bazë së bashku me SSV Torgau 1952 Departamenti Budokai. Në këtë ditë shumë sporte të ndryshme janë prezantuar dhe ka kaluar në njohuritë e tij.

Pas një trajnimi të gjatë dhe të vështirë në shkurt, DTO Evropian ishte në lidhje me të. Pesë nga gjashtë atletë ishin duke luftuar titullin evropian dhe ishte Viezeeuropameister.
2017 Më 17.03.2017 një provim i suksesshëm i Danit u zhvillua nën drejtimin e Grandmaster Jung Han-Kyu dhe Grandmaster Younghoo Yu, nga Bielefeld. Katër trajnerët e Taekwondo Desant e.V. u paraqitën nga anët e tyre më të mira dhe treguan të gjitha aftësitë dhe njohuritë e tyre për të bindur grandmasters e tyre. Pas një prove të gjatë dhe intensive, Andreas Vasilev, Aleksander Kasanzev dhe Angelina Kasanzev me krenari e fituan Dan e 4-të dhe Stiven Vasilev me  Danin e tij të tretë.
2018

Më 17 Mars u zhvillua një provim i suksesshëm i Danit nën drejtimin e Masterit të Madh Jung Han-Kyu dhe Grand Master Younghoo Yu nga Bielefeld. Katër trajnerët e Taekwondo Desant e.V. u paraqitën nga ana e tyre më e mirë dhe treguan të gjitha aftësitë dhe njohuritë e tyre për të bindur mjeshtrat e mëdhenj. Pas një testi të gjatë dhe intensiv, Andreas Vasilev, Alexander Kasanzev dhe Angelina Kasanzev me krenari mund ta quajnë veten me 4-të Dan dhe Steven Vasilev mund të presë përpara Danin e tij të 3-të.
Klubi mori pjesë në dy turne rajonalë në Walsrode dhe Bremen, me vendin e dytë në renditjen e ekipit në "President Cup". Ka pasur edhe një seminar për gjyqtarët, menaxhmentin dhe jurinë. Shoqata gjithashtu mbështet departamentin SSV 1952 SAMBO Budokai në "kursin e sporteve masive" vjetore në Torgau.

Takimi vjetor i Shoqatës së Dëshirave Taekwond të departamentit rajonal të DESANT e.V u mbajt më 8 dhjetor në Neustadt am Rübenberge. Në këtë takim, përveç pjesës së planifikimit dhe raporteve, bordi i ri i shoqatës me 5 anëtarë u zgjodh për mandatin tjetër.

Si CEO: Alexander Kasanzev
Deputeti i parë: Steven Vasilev
Si rojtar i rinisë: Bateritë e Mustafa Burak
Si sekretare: Angelina Kasanzev
Si arkëtar: Alexei Frikkel

2019
Më 26 dhe 27 Janar, Alexander, Angelina dhe Anastasia Kasanzev morën pjesë në një seminar Poomsea në Sindelfingen. Mjeshtri i Madh Ik-Pil-Kang, ekspert për Poomsea dhe Kukkiwon të Botës Taekwondo, erdhi nga Korea për të dhënë këtë seminar. Në Mars, Alexander Kasanzev, kreu i TKD Desant e.V., mori pjesë në një seminar për Sambo me kampionin botëror Ivan Vasilchuk. Edhe një herë klubi mori pjesë në dy turne, si në Walsrode ashtu edhe në Bremen në kategorinë "Kyrougi". Këtë vit TKD Desant e.V. zuri vendin e parë në renditjen e ekipit në "President Cup". Ata ishin të ftuar gjithashtu në "Essen Cup" me disiplinat Poomsea dhe Tymio-Ap-chagi (kërcim i lartë).
Sportistët më të mirë të vitit: Steven Vasilev, Anastasia Kasanzev, Vasilli Miller, Mustafa Akku, Valerij Weber, Sven Schwarzer, Jacub Szulc, Luan Isufi dhe Daniel Wehrmann.

Shoqata u mblodh në 1 qershor për të sqaruar pyetje të hapura në lidhje me organizimin dhe regjistrimin e Taekwondo Desant e.V. U vendos gjithashtu që bordi të mbetet i njëjtë për pesë vitet e ardhshme.
Me 14 Shtator Anastasia u diplomua në Kasanzev, nën drejtimin e Mjeshtrit të Madh Jung-Han Kuy. provimi i saj për 1-shin Dan ose për fëmijë.
 
Në Dhjetor 2019, Taekwondo Desant e.V. u regjistrua zyrtarisht si një shoqatë e regjistruar me numrin: VR 203241 në Hanover.

Taekwondo Desant e.V. tani ka 25 anëtarë, 6 prej të cilëve posedojnë rripin e zi në Taekwondo.
 
Qëllimi ynë është që taekwondo të njihet si një sport për të gjithë.
Këtu prindërit stërviten së bashku me fëmijët e tyre - një sport i vërtetë familjar.
 
"Babai, nëna dhe unë - një familje sportive".

KURSI I HAPKIDO`S
LUFTIMET
25052019Walsrode_bild52.jpg
MENAXHMENTI I PЁRLESHJEVE LUFTARAKE
TEK NE NЁ TRENING