Stërvitjet provuese falaz në çdo kohë të mundshme.

Për dallim nga klubet tjerë, ne nuk do t'ju detyrojmë të nënshkruani një kontratë pas 2 trajnimeve. Ne do t'ju japim kohë të njiheni me ekipin tonë dhe të mësoni më shumë rreth taekwondo, një trajnim disa herë është natyrisht falas.

  Mërkuren. Premten.
I prej 17:00 deri 18:30 Ora prej 17:00 deri 18:30 Ora
II prej 18:30 deri 20:00 Ora prej 18:30 deri 20:00 Ora
Теl.: Personi kontaktues nё Gjuhen Shqipe Milazim Isufi 015201744895

Теl.: Deutsche Sprache 015253175456, Andreas

         

                                                               

 Hans-Böckler-Straße 20

31535 Neustadt am Rübenberge

Ziel i jonë ësht, Taekwondo si nji sport për çdo Njeri të njihet me te, te ne stërviten të gjitha grupmoshat, Prindër e fëmi së bashku stëvitje familiare.

 

Google Maps
 
 
KURSI I HAPKIDO`S
LUFTIMET
25052019Walsrode_bild40.jpg
MENAXHMENTI I PЁRLESHJEVE LUFTARAKE
TEK NE NЁ TRENING