START  

   

Se vini  

   

TERMINE  

   

SALLЁ  

   

THEORIE  

   

TELEFON  

   
Шаблоны для Joomla 3 здесь

Kyorugi / luftimet / sparring.

është një luftë në të cilën i lirë teknikat e mësuara (shkelma, Faustsöße, mbrojtja, qepur, Dodge dhe teknikat kundër) mund të zbatohet sipas rregullave strikte. Me rregullore të rreptë dhe një pajisje të zhytur në mendime dhe të plotë të sigurisë (jelek, roje ijë, krah dhe mbrojtës këmbë, mbrojtjen e kokës, roje gojë) janë gjithashtu në këtë performancë jashtëzakonisht dinamike të lëndimeve Taekwondos jashtëzakonisht të rralla. Konkurrenca sportive zgjat për tre raunde, të cilat kërkojnë të shkëlqyera me aftësi atlet, kusht hekur, reagimet rrufe të shpejtë, vetë-disiplinës dhe guximi.

   
   
© TAEKWONDO Desant e.V.